Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\modules\book\book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).

Ervaringen

Informeren naar ervaringen geneesmiddel (apotheek)

Aan acht op de tien patiënten wordt in de apotheek nooit de vraag voorgelegd wat zoal de ervaringen zijn met een geneesmiddel dat ze gebruiken. Minder dan tien procent merkt op dat die vraag (meestal) wel wordt gesteld. Hierbij moet opgemerkt worden dat deze vraag gesteld is aan alle mensen die herhaalmedicatie hebben opgehaald in de apotheek, ook aan mensen die de middelen al langer gebruiken en van wie de apotheekmedewerkers door eerdere contacten al weten hoe hun ervaringen met het geneesmiddel zijn. Dit betekent dat het percentage mensen dat aangeeft nooit gevraagd te worden naar hun ervaringen met het geneesmiddel aan de hoge kant ligt.

Bron(nen)