Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\modules\book\book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).

Diabetes

Stoppen behandeling (diabetes)

Van de mensen die in 2010 gestart zijn met orale antidiabetica, is ongeveer één op de tien weer gestopt. Dit is een iets hoger percentage dan in 2009. Onder mensen die naast orale antidiabetica ook een cholesterolverlager gebruiken (zoals dit is aanbevolen in de NHG-Standaard Diabetes type 2), ligt het percentage stoppers onder nieuwe gebruikers hoger. Van de mensen die al langer orale antidiabetica gebruiken, stopte in 2009 en 2010 respectievelijk 6  en 8 procent met gebruik. Onder de mensen die tevens al langere tijd een cholesterolverlager gebruiken, liggen deze percentages iets hoger.

 

Bron(nen)